APM: VIDEOMÁNIE pokračuje i v září

Pozor!

Akce skončila.

Zatímco PRÁZDNINOVÁ AUTOMÁNIE, při které společnost APM Automotive rozdávala RC modely Mini Cooper ze své limitované výroční edice, už skončila, VIDEOMÁNIE o další lákavé odměny pokračuje. Pořídit a přihlásit do akce krátké video s uvedeným RC modelem, kterých kdyňský dodavatel autodílů v rámci svých letošní akcí rozdal (rozdá) zhruba osm tisíc, je tak možné až do konce září…

VIDEOMÁNIE APM Automotive je zábavná soutěž pro všechny majitele jubilejního RC modelu Mini Cooper v modrobílých barvách o nejlepší (nejvtipnější, nejbláznivější, nejkreativnější… akční video právě s tímto autíčkem na dálkové ovládání. Autoři desítky nejlepších videí budou odměněni zajímavými cenami. Hlavní cenou je horské elektrokolo APACHE EVEREST (36V) a pro autory videí na 2. – 10. místě je připravený tablet iGET N10F.

A jak se do soutěže o elektrokolo a tablety zapojit? Stačí:
    – natočit mobilem, tabletem či digitální kamerou video dlouhé max. 3 minuty
    – video vložit na webový portál Uložto.cz (www.ulozto.cz)
    – odkaz na stáhnutí videa poslat do konce září 2014 mailem na adresu info@apm.cz

Přihlášená videa jsou postupně ukládána na speciálně vytvořený kanál na webovém portále YouTube, kde bude následně probíhat vyhodnocení/hlasování (bude ještě upřesněno), tak, aby v říjnu mohli být autoři nejlepších videí odměněni. (POZOR: Zasláním videa zákazník uděluje souhlas k jeho marketingovému využití společností APM Automotive s.r.o.)

Odkaz na kanál APM na YouTube